Dosta Vam je neželjenih dlačica? Smetaju Vam, urastaju, prave čvoriće i bubuljice i imate osećaj da gubite vreme u ponovljenim pokušajima da ih se rešite? Niste jedini! Veliki broj i muškaraca i žena ima isti svakodnevni problem. A tu je i estetski razlog jer svi želimo da koža bude glatka i izgleda zdravo, bez crvenila do kojeg dolazi usled iritacije različitim sredstvima za uklanjanje dlačica ili brijanjem. Sigurno ste već čuli za trajnu epilaciju laserom, a da li ste probali ovu metodu? Ako niste, toplo Vam je preporučujemo jer rešava sve navedene probleme!

Trajna epilacija laserom je medicinska metoda i njom se bezbedno uklanjaju neželjene dlačice sa lica i tela. Ono što je posebno izdvaja od ostalih načina rešavanja problema toliko nepoželjnih dlačica je što ovaj pristup ujedno i leči folikulitis, odnosno upalu folikula dlake! Uz to, dlake više ne urastaju i nema pratećih neprijatnosti. A ne zaboravite i na to koliko samo vremena gubite na uklanjanje dlačica iznova i iznova.

E sada, kada znate zašto je trajna epilacija odličan izbor, važno je izabrati i pravi laser, odnosno onaj koji daje najbolje rezultate. S obzirom na to da u poliklinici “Diva” rade stručnjaci, lekari specijalisti sa 25 godina iskustva, jasno je da su za svoje pacijente izabrali najbolje i najsavremenije diodne lasere za trajnu epilaciju, odnosno Lumenis One i Lumenis Desire.

 

Medicinski laseri za bezbedan i tajan rezultat

Trajna epilacija laserima koje koristi poliklinika “Diva” najbolji je izbor jer su laseri Lumenis One i Lumenis Desire NAJBEZBEDNIJI i NAJEFIKASNIJI i zato ih koriste i sve prestižne klinike u Evropi i Americi!

 

Ova dva diodna lasera od Lumenisa koriste i sve prestižne klinike u Evropi i Americi, jer su se u dugogodišnjoj kliničkoj praksi pokazali kao NAJBEZBEDNIJI i NAJEFIKASNIJI od svih lasera za epilaciju! Primera radi, drugi laseri, kao što su Aleksandrit laser i IPL sistemi, postižu znatno lošije rezultate, a tretmani su izrazito bolni i nedovoljno bezbedni.

 

Zašto se odlučiti za trajnu epilaciju laserom?

Trajna epilacija laserom je:

  • brza
  • bezbolna
  • bezbedna
  • neškodljiva
  • neinvanzivna
  • komforna
  • maksimalno efikasna i
  • daje dugoročne rezultateTRAJNO uništava folikule dlačica nakon 3 do 5 tretmana!

 

Ovaj laserski tretman toliko je bezbedan da se čak i pazuh i prepone mogu tretirati laserom! To je stoga što laserski zrak prodire tek nekoliko milimetara u kožu tako da ne ugrožava žlezdane strukture koje se nalaze znatno dublje.

Ne gubite više svoje vreme na različite tretmane koji ne daju rezultate!

Pozovite polikliniku “Diva” i zakažite BESPLATAN pregled na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334 i proverite zašto imamo veliki broj zadovoljnih pacijenata!

Vaša poliklinika “Diva”